Hjem Om oss Kjøpsvilkår Kontakt
Du er her:   > Kjøpsvilkår > Betingelser

Kjøpsvilkår:

På Hagerommet.no er det en fast fraktpris på kr. 95,- per ordre.FRAKT/ LEVERING:

  • Det er ingen minimumsbeløp for kjøp på Hagerommet.no. Alle ordrer vil behandles.
  • Vi leverer varer i Norge, men dessverre ikke til Svalbard.
  • Når du har kjøpt varer fra Hagerommet.no kommer det en bekreftelse av din bestilling til din e-post. Når varene sendes med posten, vil du motta en beskjed om pakkens sporingsnummer.
  • Varene vil normalt sendes i løpet av 1-5 arbeidsdager.
  • Det er mulig å hente varene på butikkens adresse. Dette må avtales i forkant da noen varer er på eksternt lager.

 

BETALING:

  • Det er mulig å betale i nettbutikken med VISA eller MASTERCARD. Hagerommet.no benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Det registreres ingen personlige opplysninger om din transaksjon på Hagerommet.no. Transaksjonen foregår via PayEx som er en velrenommert og trygg betalingsløsning på Internett.
  • Det er også mulig å forskuddsbetale inn konto. Ta isåfall kontakt med oss. Varene vil sendes raskt etter innbetalingen. Fraktkostnader som for andre bestillinger.
  • Det er mulig å betale kontant ved henting av varer på butikkens adresse eller ved levering, dersom dette er avtalt. Vi har imidlertid ikke betalingsterminal.

 

RETUR AV VARER:

Enhver bestilling hos Hagerommet.no er å regne som bindende avtale hvor kunden skal betale, og hente ut bestilt vare fra postkontoret. Du har imidlertid rett til å heve kjøpet etter at pakken er hentet ut fra postkontoret , jfr lov om angrerett. Kostnader ved retur dekkes av kjøper.


Vi prøver å beskrive varene vi selger så korrekt som mulig med varens mål og størrelse. Det kan imidlertid være avvik i fargene i bildene på skjermen, og bildene kan gi feil inntrykk av størrelser. Det kan også forekomme skrivefeil i tekstomtalen på produktene. Dersom det er feil eller mangler ved mottatte varer fra Hagerommet.no så ta raskt kontakt med oss. Gjerne på e-post til post@hagerommet.no slik at vi kan få rettet opp i dette.


Produktene kan unntaksvis være utsolgt. Dette vil vi snarest gi deg tilbakemelding om. Du vil da få muligheten til å akseptere nytt tilbud med endringer, eller kansellere bestillingen.


Dersom ikke pakken hentes på posten vil den sendes i retur til oss. Uavhentede pakker vil bli belastet med et administrasjonsgebyr på kr. 200, pluss omkostninger til frakt/retur av varene. Dette trekkes fra varens verdi. Dersom dette ikke dekker omkostninger vil det sendes krav som må betales innen betalingfristens utløp. Dersom varens verdi dekker mer enn dette vil det overskytende beløp betales tilbake til kunden.

 

 

Angrerett:

Du har full rett til å angre ditt kjøp i 14 dager, uansett årsak jfr. Angrerettsloven. Dersom du angrer på kjøpet må du innen 14 dager etter at du har mottatt pakken fra Hagerommet.no, fylle ut og sende oss skjema for angrerett, som lå ved pakken du mottok. Produktene skal være ubrukt når de returneres. Det er viktig å pakke varene godt slik at de ikke blir ødelagt under transporten tilbake til oss. Dette er kjøpers ansvar. Varene må returneres innen rimelig tid. Fraktkostnader for returen betales av kjøper, og pakken skal av den grunn ikke sendes som postoppkrav. Tilbakebetaling skjer etter at vi har mottatt varene fra kjøper.


© 2015 - HAGEROMMET.no
Powered by MOSOFT:WEB