Hjem Om oss Kjøpsvilkår Kontakt
Du er her:   > Om oss > Om oss

Om Hagerommet

30.12.2010

 

Ved å dele opp hagen din i flere rom blir den intim og koselig. Hagerommet innredes med flotte blomster og vekster, koselige møbler, frodige krukker, vakre hagedekorasjoner og andre ting du vil omgi deg med. Hagerommene skal være tilpasset deg, dine hagedrømmer, din familie og din bolig. Med litt kreativitet kan du skape deg ditt eget drømmerom ute; ditt fristed for deg og dine.


Hagen har ulike funksjoner sommer og vinter, men den er like viktig. På sommeren nyter vi hagen utendørs, mens vi på vinterstid som oftest ser hagen fra innsiden av huset. Da er det viktig å ha noe fint å se på utenfor vinduene. Hagerommet.no er en liten nettbutikk hvor vi tilbyr noen utvalgte hage-produkter av høy kvalitet, tilpasset årstidene. Vi selger ofte kun et lite antall av hvert produkt.


Vi skal tilby hage-produkter som gjør at hagerommene dine blir et hyggeligere sted å være. Nettbutikken skal være enkel for deg som kunde å bruke. Her skal du kunne handle trygt når det passer deg.


For å kunne tilby relevante varer vil vi gjerne ha tilbakemeldinger fra våre kunder. Send oss gjerne en e-post dersom det er varer du savner, om du har ris eller ros til oss, eller dersom du vil fortelle oss om et spennende produkt du tror vil passe i vår butikk. Vi håper hagerommet.no inspirerer deg til å innrede dine hagerom med en unikhet og personlighet.
Velkommen inn i Hagerommet.no!© 2015 - HAGEROMMET.no
Powered by MOSOFT:WEB